Workshop: heldere visie en een duidelijk plan

Een visie krijgt kracht wanneer je hem deelt en er over in discussie gaat met medewerkers, klanten en leveranciers. Een visie moet gezien worden, er moet aan geschaafd, over gepraat, aan getoetst, gemeten en gebouwd worden. 

Een visie moet bovendien tot actie inspireren, uitgewerkt worden tot tastbare en haalbare doelen waar je vandaag aan kunt beginnen te werken.

Daar helpen wij u bij. In een serie workshops laten we een steeds groter aantal deelnemers effectief samenwerken aan het verrijken en concreet maken van de visie voor uw organisatie. We zorgen er voor dat jullie eindigen met tastbare en concrete acties voor de aankomende periode. Het doel is dat iedereen een helder beeld heeft van wat jullie met elkaar willen realiseren en bovendien weet wat er vandaag moet gebeuren om dat waar te gaan maken.

Benieuwd hoe we dit aanpakken? Laat uw gegevens achter en we nemen binnen een dag contact op voor een eerste vrijblijvend gesprek.

Enthousiasme

We zien regelmatig dat een organisatie een enorme positieve boost krijgt door medewerkers een actieve rol te geven in de toekomst van de organisatie.

Mensen zijn vaker trots en positief over de eigen organisatie, bereid om extra verantwoordelijkheid te dragen en om een stapje extra te zetten om iets net wél te laten lukken. Mensen blijven bovendien graag bij een organisatie met een aansprekend plan, dat voelt beter en is ook echt veel leuker.